Nieuws uit Zandhoven

Zandhoven
Zandhoven

Nieuws uit Zandhoven

Joepie: alle kinderen mogen verkleed naar school op WK-matchdagen Rode Duivels

18/06/18 17:53 - Hoe anticipeer je als school op de WK-gekte die onmiskenbaar bij de Vlaamse kinderen heerst? De vrije basisschool van Pulle bedacht iets leuks: op alle dagen dat de Rode Duivels spelen, mogen de kinderen in supportersoutfit naar school komen. Ook veel leerkrachten staan tricolore voor de klas. De oproep kende maandag in Pulle alvast massale navolging, zélfs bij de meisjes.

Zoetekauwen opgelucht: ijssalon Anna & Emiel ochtend na brandje alweer open

18/06/18 17:37 - Brandweer Zandhoven moest zondagavond uitrukken voor een kelderbrandje bij IJssalon Anna & Emiel in Massenhoven. Gelukkig kon Hanne Van Rompaey haar deuren maandag alweer openen.

Prachtige podiumman van 83 jaar bij wielerwedstrijd in Viersel

17/06/18 19:09 - Tijdens wielerwedstrijden zijn het meestal bevallige podiummissen die de winnaars mogen kussen, maar in Viersel maakten ze zondag graag een uitzondering. De 83-jarige Louis Mampay was de podiumjongen tijdens de eerste Grote Prijs Louis Mampay.

Geslaagde eerste Tettenkotloop voor goede doel

17/06/18 15:35 - Veel lopers vonden zondagvoormiddag de weg naar de eerste Tettenkotloop die Alain Aerts georganiseerd had in Massenhoven, ten voordele van het Revalidatiecentrum voor Kinderen en Jongeren in Pulderbos.

Grote rommelmarkt

14/06/18 17:53 - De KWB van Pulle organiseert zondag 17 juni tussen 9 en 16u zijn zestiende grote rommelmarkt op een weiland aan de Keulsebaan. Parkeren kan op een naburige wei vlakbij de rommelmarkt. Wapens of sierwapens zijn niet toegestaan.

Expo bij Paul Ibou verlengd

14/06/18 17:47 - De Expo Structura Cube-Art Objects & Sculpturen in het atelier van Paul Ibou in de Elzenstraat 65 in Pulderbos wordt verlengd tot augustus.

Wereldkampioenschap om van te smullen

14/06/18 17:38 - De Duivels zijn geland in Rusland, en ook hun 'pateekes' zijn bij de bakkers geland. Bakkerij Coppé-Lenaerts uit Zandhoven doet alvast zijn best met donuts, cupcakes, biscuit en ander WK-gebak. Als de matchen van de Rode Duivels straks even duivels lekker zijn, worden we zeker wereldkampioen.

Baas Pralinebende uit Zandhoven blijft in de cel

11/06/18 18:23 - De raadkamer in Antwerpen heeft maandag de aanhouding van verschillende leden van de zogenaamde Pralinebende bevestigd. Onder meer kopstuk Bart A.(46) uit Zandhoven blijft nog een maand langer in de cel.

Twee zwaargewonden bij ongeval op E313

11/06/18 11:07 - Bij het ongeval op de E313 in Massenhoven zijn volgens de federale politie twee zwaargewonden gevallen. Het gaat om de bestuurder van de bestelwagen, die gekneld zat, en zijn passagier. Het ongeval is intussen afgehandeld en de rijbaan is weer vrij.

Kakenestje Fleur (10 dagen) en nestor Vic (25) samen op zilveren straatfeest De Bergen

10/06/18 09:34 - De Bergen in Zandhoven vierde voor de 25ste keer straatfeest. Een zilveren jubileum dus, maar eigenlijk was het al zeker de veertigste keer dat de buren samen vierden. Alleen heette het toen nog niet ‘straatfeest’.

Zelf nieuws uit Zandhoven?
Deel ervaringen over ZandhovenZandhoven

„ Uw gids door Zandhoven op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken